tuning@1-na-1.com


 












Prognoza za Beograd, Srbija

BEOGRAD 

12. i 13. Maj 2007

Beograd, 24 Maj, 2007

"Problemi" su zaključak Majskih dešavanja vezanih za održavanje 402 SR u Beogradu.  Nanesena nam je velika nepravda ali smo to sportski primili.  Nadamo se na će i onaj koji nam je tu nepravdu naneo, sportski prihvatiti i koncekvence koje ce iz toga proizići kad se one dogode...

Kao najvažniji dan za naš tim je bilo i prvo pojavljivanje našeg trećeg kolege koji će sa nama u ovoj godini da se takmiči ekipno.  Danijel Husinec iz Zagreba se pojavio na našoj žurci ali je došao bez svog automobila jer nije uspeo da ga kvalitetno isproba te nije hteo da rizikuje neki kvar na putu ka Batajinici ili na samim trkama u Batajnici.  

osobe0010.JPG osobe0014.JPG osobe0012.JPG

Zato su nam došli skoro svi novinari i gosti koje smo pozvali, te je rezultat toga bio i veliki broj intervjua, i dosta reklame za naš tim i naše sponzore tokom sedmice nakon održanja Beogradskog 402 SR.   Zahvaljujemo se G-dinu Ređiću što nas je upoznao sa poznatima iz sveta medija tokom ovih dana 402 SR na Batajnici..

DSCN0050.JPG

Video
Ovde možete pogledati 
kompletnu
reportažu
TV Košava.

Zoran Slavković sa svojim "Suzuki Marutijem" u Subotu je pobedio Andriju Filipovića, Ljubišu Kalenića, ali jeu trećem krugu probio klasu 15 sa Pavlom Antohinom i onda izgubio od Nikole Atlagića u klasi 14.  U Nedelju je izgubio u prvom krugu sa vremenom 15,191 dok je vreme pobednika bilo 15,019.  To je stoti deo sekunde!

DSCN0115.JPG osobe0005.JPG DSCN0114.JPG

Radoslav Živković se opet navozao u klasi 14 i 13. Kako je njemu sve to izgledalo, evo njegovih utisaka...
Mislim da sam Mikija iz Petošević Kawasaki tima u Sierri dobio u subotu i to onako...pošteno sam ga odvalio.

Bila mi je bolja atmosfera drugi dan nego prvi, valjda zato što sam onako glupo izgubio od onog pežoa 205mi32. Nisam zaspao na startu, nego sam ga namerno pustio da ode da bi mogao da vozim pun gas, ali sam se prešao negde u proračunu, stigao ga, i pred cilj ga pustim da prodje prvi zato sto sam mislio da će da probije klasu, kad ono, on vozio 14,003. Eto ti srece! Baksuz!

Sa sivim golfom iz GTI tima sam vozio prvu trku u Nedelju u klasi 14 i pobedio.

Druga, beli kadet Frankijev, uzbudljiva trka. On krenuo bolje prvom brzinom. Drugom ga stizem, šaltamu u treću, kad ono pored mene se čuje BAAAMMM!!! PSSSS...Frenkiju spalo crevo sa interkulera. Ja se uplašio kako je to puklo! Ja odmah pustio gas, mislio meni, kad sam shvatio da nije meni, odmah dao gas, obišao ga i probio klasu! Maler!!! Ne znam, jel se čuje na snimku... tako mi je delovalo ili me pukao adrenalin pa mi se sva čula izoštrila i postala osetljivija.

Mislim sta reci za VW VR6, uplašio sam se pred tu trku pošto znam koliko je para uloženo u taj auto i sta je sve radjeno na njemu, Čuo sam da auto ima oko 400ks što je 100 više od mog.

Inače na tom VW VR6 je ugradjen turbo, ima autronic kompjuter za profesionalce što znači podesavanje rada motora i izvlačenje svakog atoma snage iz njega. Ima i Aqua mist, uredjaj koji ubrizgava vodu u motor i time se hladi vazduh i klipovi u motoru.

Treba da stanemo na start... ja trazim co2... kad ono nema vise... ma može i voda... polili vodom malo interkuler... i krećem do start linije... sudija pušta semafor .. mene hvata još veća trema... pali se ..... ja krećem .. odličan start... dobijam ga u startu... i svaku brzinu sve više povećavam prednost... pobedjujem i to sa dosta razlike... i onda me ponele emocija pa sam zaboravio da se sve snima ... i onda sam izvalio onu poznatu.... (tu poznatu možete pogledati ovde)

Posle Golfa dobijam Robija sa kadett kockicom koji je pobedio Bokija u BMW M5, došao i po moju glavu!!!... isti motor, sve isto samo je 100kg laksi...pa bolje je krenuo od mene, kako smo krenuli tako i zavrsili. Šta više da kazem, kad sam znao da nemam šanse. Robert je imao 13,2 ja sam imao 13,56, a Subaru od Petoševića je išao 13,54 i zato sam završio 4-ti.


 ostale slike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi 1-na-1.com video klipovi 
>>>