tuning@1-na-1.com


 
Prognoza za Beograd, Srbija

Zagreb 

16 & 17. Jun 2007

Zagreb, 21 Jun, 2007

Na put se krenulo ležerno bez žurbe, oko podneva.  Na putu oko Sremske Mitrovice karavanu su se pridruzili Rade i Robert inače "poznati pod nadimkom KADŽE - tako ih zove Emilio legendarni voditelj 402 Streetrace". 

zagreb014.jpg zagreb016.jpg zagreb018.jpg

OMV benzinska stanica posle Sremske Mitrovice je već legendarna, svi trkači tu staju da bi se dolilo gorivo i pojeo neki doručak.  Zoki je ovom prilikom dao svoj prvi slikom zabeleženi autogram i slikao sa svojim navijačicama.

zagreb010.jpg

Na sam ulaz u Zagreb, neizostavna benzinska pumpa Tiffon jer ima autogas. Onda ka Velikoj Gorici gde smo stigli negde oko 19h. Prvo smo potražili restoran gde smo navalili na "Žuju".  Posle dobrog obroka naši "kamperi" su otišli na stazu da noće dok smo mi ostali otišli kod naših prijatelja u Zagreb.

zagreb022.jpg zagreb025.jpg zagreb033.jpg

Ujutru u koloni za prijave smo shvatili da je svakako vredela već izvršena prijava preko interneta jer nas ne bi primili zato što je bilo više prijava nego što propisi dozvoljavaju. Posle ulaska, standardna procedura, sređivanje trkačkog boksa, podizanje šatora, priprema roštilja, vozila i meditacija.

zagreb044.jpg zagreb046.jpg

Oba dana su se svi pošteno navozali.  Zoki u klasi 15 dok nije probio u klasu 14 gde su ga pošteno isprašili.  Rade u klasi 14 dok nije probio u klasu 13 gde je doživeo sličnu sudbinu kao Zoki.  Danijel je jedini koga su odmah precrtali bez obzira što se tokom dva dana oko njegovog Forda skupljala velika masa ljudi.  Auto mu trenutno boluje od dečijih bolesti i kao što svi znamo, taman mislimo da je preležao kad odmah posle toga će se ponovo zaraziti sa nečim drugim.  Posle Slovenj Gradeca, ovo mu je druga bolest, nadamo se da treće neće biti.

zagreb147.jpg zagreb066.jpg

Zagreb će se pamtiti po dvostrukom obaranju zvaničnog rekorda 402 Streetrace prvo od strane Daria Konopeka a odmah zatim od strane Edija Grubeliča iz Slovenije na fenomenalnih 11,261 sek sa svojim Audi Quattro laravanom.

uvs070620-073.JPG (308122 bytes)

 

Video


 ostale slike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi 1-na-1.com video klipovi 
>>>