tuning@1-na-1.com


 
Prognoza za Beograd, Srbija

VIDEO ZA TAKMIČARE

Počev od trke u Rijeci, biće dostupni video snimci takmičara koji učestvuju na nekoj od manifestacija po promotivnoj ceni od Euro 20 po gradu za CD-R VIDEO u formatu mpeg, 720x576, 25fps, PAL za ličnu upotrebu. CD VIDEO može biti veoma koristan uz sponzorsku ponudu onima koji će sledeće godine tražiti sponzore.

Za Banjaluku će biti spremni snimci iz Rijeke.

PRIMER:
Takmičar - Ivan Vulović (12)  4 vožnje iz Zagreba, 3 voznje iz Varaždina, 5 vožnji iz Rijeke

Za sve ostale snimke koje imamo a trenutno nisu u ponudi, (pod SNIMKOM podrazumevamo i snimke sa klasifikacija). Za te dodatne snimke nam se morate obratiti na email tuning@1-na-1.com. Pošto ne možemo pratiti sve, potrebno je da napišete marku, tip i boju vozila koji vozite, takmičarski broj vozila, kako bi mogli da te snimke nadjemo u video materijalu koji imamo. 

Za one koji žele da se jedna njihova vožnja nadje u televizijskim vestima "1-na-1.com Racing na 402Streetrace" u okviru reportaže za prethodnu trku a koja se emituju na televizijama sa kojima saradjujemo, obratite nam se na email ili nas kontaktirajte lično u našem trkačkom boksu 1-na-1.com Racing.  

SEZONSKI DVD

Sezonski DVD će se moći kupiti na završnoj proslavi u Zagrebu i koštaće Euro 50.  Svi oni koji su kupili CD u Rijeci i Banjaluci, plaćena vrednost će biti oduzeta od gore navedene cene sezonskog DVD-a.

DVD će sadržati i ostale zanimljive vožnje drugih takmičara.  Jedan uzorak DVD-a će biti emitovan na završnoj proslavi na ekranima.